Op1 gemist? Wat is het geheim van Mark Rutte?

Op1 gemist? Wat is het geheim van Mark Rutte?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Wat is het geheim van Mark Rutte? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte staat nog steeds torenhoog in de peilingen, en dat terwijl hij toch ook veel kritiek krijgt. Wat is het geheim van Mark Rutte? Dat wordt bij Op1 besproken met onder andere Nadia Bouras, Ed Nijpels en Xander van der Wulp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wat is het geheim van Mark Rutte?

Mark Rutte staat nog steeds torenhoog in de peilingen, en dat terwijl hij toch ook veel kritiek krijgt. Wat is het geheim van Mark Rutte? Dat wordt bij Op1 besproken met onder andere Nadia Bouras, Ed Nijpels en Xander van der Wulp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wat is het geheim van Mark Rutte? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier