LuckyTV: hysterische uitzending Goedemorgen Nederland met lachend publiek

LuckyTV: hysterische uitzending Goedemorgen Nederland met lachend publiek

We kennen Goedemorgen Nederland als een serieus nieuwsprogramma aan het begin van de dag, dat elke ochtend door duizenden Nederlanders wordt bekeken. Maandag werd er plotseling geëxperimenteerd met een lachend studiopubliek - met hysterische gevolgen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: hysterische uitzending <em>Goedemorgen Nederland</em> met lachend publiek We kennen Goedemorgen Nederland als een serieus nieuwsprogramma aan het begin van de dag, dat elke ochtend door duizenden Nederlanders wordt bekeken. Maandag werd er plotseling geëxperimenteerd met een lachend studiopubliek - met hysterische gevolgen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. VersprekingenHet lachende publiek ontregelt de uitzending over de chaos in het Vondelpark van zondagavond (21 februari) behoorlijk. Bij elke verspreking van presentatrice Lisette Wellens barsten de mensen in lachen uit, en wanneer VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz aan de telefoon komt, zijn ze helemaal niet meer te houden - en Yesilgöz doet vrolijk mee. Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: overtreders van avondklok in Rotterdam mogen geen stap meer zetten Bekijk deze video » LuckyTV: zal deze bizarre coronatest helpen bij de bestrijding van het virus? Bekijk deze video » LuckyTV: Wopke Hoekstra vertelt Sven Kramer wat hij moet doen in schaatstraining Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: hysterische uitzending Goedemorgen Nederland met lachend publiek

Versprekingen
Het lachende publiek ontregelt de uitzending over de chaos in het Vondelpark van zondagavond (21 februari) behoorlijk. Bij elke verspreking van presentatrice Lisette Wellens barsten de mensen in lachen uit, en wanneer VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz aan de telefoon komt, zijn ze helemaal niet meer te houden - en Yesilgöz doet vrolijk mee.

Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: hysterische uitzending Goedemorgen Nederland met lachend publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier