Dinsdag in de 5 Uur Show: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes'

Dinsdag in de 5 Uur Show: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes'

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Gert-Jan Segers, de lijsttrekker van de ChristenUnie
  • Thomas Berge en Kimberly Fransens over 'Een rondje André Hazes'
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Dinsdag in de <em>5 Uur Show</em>: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes' Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Gert-Jan Segers, de lijsttrekker van de ChristenUnie Thomas Berge en Kimberly Fransens over 'Een rondje André Hazes' Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tijd Voor MAX: Rachel Hazes organiseert herdenking voor 70e verjaardag André Hazes Bekijk deze video » Rachel Hazes in De Vooravond: "André is geliefd bij Turks volk" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in de 5 Uur Show: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes'

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in de 5 Uur Show: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier