Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer

Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer

Op 1 maart lanceert Amazon Prime Video exclusief de absurdistische satirische comedyserie TRECX. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuwe satirische serie <em>TRECX</em> vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer Op 1 maart lanceert Amazon Prime Video exclusief de absurdistische satirische comedyserie TRECX. Bekijk de trailer hieronder. Deze absurdistische komedie is een mix van kleinere groepsscènes en grote filmische sketches, gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. De reeks is afkomstig van Michiel Romeyn, een van de bedenkers van de geweldige VPRO-serie Jiskefet. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je TRECX kunt streamen. Theo Maassen, Jennifer Hoffman en meer te zien in comedyserie Random Shit Bekijk deze video » Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer

Deze absurdistische komedie is een mix van kleinere groepsscènes en grote filmische sketches, gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. De reeks is afkomstig van Michiel Romeyn, een van de bedenkers van de geweldige VPRO-serie Jiskefet.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je TRECX kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier