Video: Middelbare scholen vanaf 2 maart open: "Het is akkelig stil"

Video: Middelbare scholen vanaf 2 maart open: "Het is akkelig stil"

Het kabinet laat naar verwachting de middelbare scholen weer enigszins opengaan. Zoals het er nu naar uitziet mogen tieners vanaf 2 maart zo'n anderhalve dag in de week naar school. Een middelbare school lerares kijkt ernaar uit want het is "akkelig stil" in de school. Het klaslokaal ziet er wel anders uit vanaf maart. Er wordt namelijk les gegeven in de gymzaal met meer ruimte tussen de tafeltjes.

Bekijk hieronder de WNL-video over de heropening van de middelbare scholen op 2 maart.

Video: <em>Middelbare scholen</em> vanaf 2 maart open: &quot;Het is akkelig stil&quot; Het kabinet laat naar verwachting de middelbare scholen weer enigszins opengaan. Zoals het er nu naar uitziet mogen tieners vanaf 2 maart zo'n anderhalve dag in de week naar school. Een middelbare school lerares kijkt ernaar uit want het is "akkelig stil" in de school. Het klaslokaal ziet er wel anders uit vanaf maart. Er wordt namelijk les gegeven in de gymzaal met meer ruimte tussen de tafeltjes. Bekijk hieronder de WNL-video over de heropening van de middelbare scholen op 2 maart. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Middelbare scholen vanaf 2 maart open: "Het is akkelig stil"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Middelbare scholen vanaf 2 maart open: "Het is akkelig stil" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV