De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen

De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Docente <em>Marike Barendse</em> spreekt zorgen uit over leerlingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Docente Marike Barendse spreekt haar zorgen uit over leerlingen en de extra zorg die zij nodig hebben in deze tweede lockdown: "Ouders zitten met hun handen in het haar." Ze spreekt van twee groepen leerlingen die extra zorg nodig hebben. Allereerst de leerlingen die in de eerste lockdown al moeite hadden met presteren en met de mentale gezondheid. En de tweede groep leerlingen die in de eerste lockdown nog nergens last van hadden, maar nu aan het uitglijden zijn. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" Bekijk deze video » Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden Bekijk deze video » Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen" Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen

Docente Marike Barendse spreekt haar zorgen uit over leerlingen en de extra zorg die zij nodig hebben in deze tweede lockdown: "Ouders zitten met hun handen in het haar." Ze spreekt van twee groepen leerlingen die extra zorg nodig hebben. Allereerst de leerlingen die in de eerste lockdown al moeite hadden met presteren en met de mentale gezondheid. En de tweede groep leerlingen die in de eerste lockdown nog nergens last van hadden, maar nu aan het uitglijden zijn.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier