Opsporing Verzocht gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park Rijswijk

Opsporing Verzocht gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park Rijswijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park <em>Rijswijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. In Rijswijk heeft zich donderdag 18 februari een steekincident plaatsgevonden aan het Julialaantje. Het 26-jarige slachtoffer is 22 februari aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer heeft voor zijn overlijden de politie nog wel aanwijzingen gegeven naar de dader. Het zou gaan om een getinte man, 1.75 tot 1.80 lang met donkere kleding en donkere mond/hoofdbedekking. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park Rijswijk

In Rijswijk heeft zich donderdag 18 februari een steekincident plaatsgevonden aan het Julialaantje. Het 26-jarige slachtoffer is 22 februari aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer heeft voor zijn overlijden de politie nog wel aanwijzingen gegeven naar de dader. Het zou gaan om een getinte man, 1.75 tot 1.80 lang met donkere kleding en donkere mond/hoofdbedekking.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park Rijswijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier