Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit

Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit

Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 februari. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? David en Gine uit Spanje beginnen <em>bijzondere activiteit</em> Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 februari. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv Tekst gaat verder onder de video. In 2019 vertrok het stel naar Spanje om daar een droom te verwezenlijken, een bed & breakfasy beginnen. De Brabanders David en Gine vertellen nu hoe het met ze gaat. Het blijkt dat de twee hun optrekje gaan uibreiden met een boerengolfbaan. Daarmee zullen zij de eerste en enige zijn met zo'n bijzondere golfbaan in het land. Ik Vertrek is iedere dinsdag wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit

In 2019 vertrok het stel naar Spanje om daar een droom te verwezenlijken, een bed & breakfasy beginnen. De Brabanders David en Gine vertellen nu hoe het met ze gaat. Het blijkt dat de twee hun optrekje gaan uibreiden met een boerengolfbaan. Daarmee zullen zij de eerste en enige zijn met zo'n bijzondere golfbaan in het land.

Ik Vertrek is iedere dinsdag wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier