Opsporing Verzocht: beelden van verdachte onderzoek inbeslagname softdrugs Tilburg

Opsporing Verzocht: beelden van verdachte onderzoek inbeslagname softdrugs Tilburg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: beelden van verdachte onderzoek inbeslagname softdrugs <em>Tilburg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Een nog onbekende man wordt gezocht in verband met de vondst van een partij hasj en henneptoppen in Tilburg. De man reed in een witte volkswagen en is bekend in beeld gebracht. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: beelden van verdachte onderzoek inbeslagname softdrugs Tilburg

Een nog onbekende man wordt gezocht in verband met de vondst van een partij hasj en henneptoppen in Tilburg. De man reed in een witte volkswagen en is bekend in beeld gebracht.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: beelden van verdachte onderzoek inbeslagname softdrugs Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier