Opsporing Verzocht: schutter schiet op panden in Rotterdam en Capelle afkomstig van één familie

Opsporing Verzocht: schutter schiet op panden in Rotterdam en Capelle afkomstig van één familie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: schutter schiet op panden in <em>Rotterdam</em> en <em>Capelle</em> afkomstig van één familie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Er lijkt een schutter rond te lopen die het heeft gemund op één familie. Er is inmiddels al vijf keer geschoten op panden van dezelfde familie in Capelle aan den Ijssel en Rotterdam. De politie geeft nu beelden vrij van een van de schutters. De schutter lijkt linshandig te zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: schutter schiet op panden in Rotterdam en Capelle afkomstig van één familie

Er lijkt een schutter rond te lopen die het heeft gemund op één familie. Er is inmiddels al vijf keer geschoten op panden van dezelfde familie in Capelle aan den Ijssel en Rotterdam. De politie geeft nu beelden vrij van een van de schutters. De schutter lijkt linshandig te zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: schutter schiet op panden in Rotterdam en Capelle afkomstig van één familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier