Slotaflevering Meiden Die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Meiden Die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Meiden Die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Meiden Die Rijden, waarin vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs worden gevolgd door omroep PowNed. LiefdeslevenKim vertelt deze week uitgebreid over haar liefdesleven en laat haar huis zien. De gaat ook mee op de vuilniswagen bij de vrolijke Vivi in Rotterdam. FrankrijkIn de slotaflevering is Louise in Frankrijk en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs. Over Meiden Die RijdenDe stoere meiden laten in dit programma zien hoe hun meisjesdroom is uitgekomen. Ze doorkruisen met hun trukcs soms heel Europa en slapen in hun cabines. De vrouwen weten zich staande houden in een wereld die door mannen wordt gedomineerd. Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’ Bekijk deze video » Meiden Die Rijden: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Meiden Die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van Meiden Die Rijden, waarin vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs worden gevolgd door omroep PowNed.

Liefdesleven
Kim vertelt deze week uitgebreid over haar liefdesleven en laat haar huis zien. De gaat ook mee op de vuilniswagen bij de vrolijke Vivi in Rotterdam.

Frankrijk
In de slotaflevering is Louise in Frankrijk en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs.

Over Meiden Die Rijden
De stoere meiden laten in dit programma zien hoe hun meisjesdroom is uitgekomen. Ze doorkruisen met hun trukcs soms heel Europa en slapen in hun cabines. De vrouwen weten zich staande houden in een wereld die door mannen wordt gedomineerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meiden die rijden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Meiden Die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier