Joost Vullings bij Op1: "Avondklok kan ook na de verkiezingen verlengd worden"

Joost Vullings bij Op1: "Avondklok kan ook na de verkiezingen verlengd worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Met de verkiezingen in aantocht kondigde het kabinet onder leiding van premier Mark Rutte dinsdag plotseling een aantal versoepelingen aan. Joost Vullings weet niet in hoeverre de verkiezingscampagne hierin een rol speelt, maar Op1-presentator Tijs van den Brink is cynisch: "Het is wel heel toevallig dat de avondklok twee dagen voor de verkiezingen afloopt." Vullings heeft slecht nieuws, want hij kan nog steeds verlengd worden.

Joost Vullings bij <em>Op1</em>: &quot;Avondklok kan ook na de verkiezingen verlengd worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Met de verkiezingen in aantocht kondigde het kabinet onder leiding van premier Mark Rutte dinsdag plotseling een aantal versoepelingen aan. Joost Vullings weet niet in hoeverre de verkiezingscampagne hierin een rol speelt, maar Op1-presentator Tijs van den Brink is cynisch: "Het is wel heel toevallig dat de avondklok twee dagen voor de verkiezingen afloopt." Vullings heeft slecht nieuws, want hij kan nog steeds verlengd worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Vullings bij Op1: "Avondklok kan ook na de verkiezingen verlengd worden"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joost Vullings bij Op1: "Avondklok kan ook na de verkiezingen verlengd worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier