Ondernemer Aylin Bilic over avondklok en versoepelingen: "We zijn het met z'n allen zat"

Ondernemer Aylin Bilic over avondklok en versoepelingen: "We zijn het met z'n allen zat"

De avondklok die als eerste van tafel zou gaan, maar nu alsnog wordt verlengd. Contactberoepen die nu wel weer open gaan en er kan beperkt gewinkeld worden. De versoepelingen die het kabinet dinsdag 23 februari afkondigden, roepen wederom veel vragen op.

Ondernemer Ayln Bilic laat bij WNL weten: "De druk is hoog en we zijn het met z'n allen zat. Er is weerstand en druk, vorig jaar maart was dat ondenkbaar. Mensen gaan toch een beetje buiten de lijntjes."

Bekijk hieronder het WNL-fragment over de avondklok, maatregelen en versoepelingen.

Ondernemer <em>Aylin Bilic</em> over avondklok en versoepelingen: &quot;We zijn het met z'n allen zat&quot; De avondklok die als eerste van tafel zou gaan, maar nu alsnog wordt verlengd. Contactberoepen die nu wel weer open gaan en er kan beperkt gewinkeld worden. De versoepelingen die het kabinet dinsdag 23 februari afkondigden, roepen wederom veel vragen op. Ondernemer Ayln Bilic laat bij WNL weten: "De druk is hoog en we zijn het met z'n allen zat. Er is weerstand en druk, vorig jaar maart was dat ondenkbaar. Mensen gaan toch een beetje buiten de lijntjes." Bekijk hieronder het WNL-fragment over de avondklok, maatregelen en versoepelingen. Bekijk ook WNL: Horeca vraagt rechtzaak aan tegen de staat: "Geen duidelijkheid. Wat zijn de cijfers?" Bekijk deze video » WNL: Winkels open maar op afspraak: "MKB ziet nog veel zorgen" Bekijk deze video »
TV :
Ondernemer Aylin Bilic over avondklok en versoepelingen: "We zijn het met z'n allen zat"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ondernemer Aylin Bilic over avondklok en versoepelingen: "We zijn het met z'n allen zat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier