Koffietijd gemist? Carrie ten Napel over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het'

Koffietijd gemist? Carrie ten Napel over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het'

Carrie ten Napel is op bezoek bij Koffietijd en vertelt ons meer over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het'. Ze vertelt dat er weinig afspraken gemaakt worden tussen haar en Charles Groenhuijsen en dat ze het gesprek laten lopen zoals het gaat.

Koffietijd is elke werkdag om 10:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken via Gids.tv.

<em>Koffietijd</em> gemist? Carrie ten Napel over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het' Carrie ten Napel is op bezoek bij Koffietijd en vertelt ons meer over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het'. Ze vertelt dat er weinig afspraken gemaakt worden tussen haar en Charles Groenhuijsen en dat ze het gesprek laten lopen zoals het gaat. Koffietijd is elke werkdag om 10:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Quinty Trustfull hysterisch blij op Albert Cuijp markt: "Het is gewoon lente!" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd gemist? Carrie ten Napel over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd gemist? Carrie ten Napel over 'Op1' en 'Iedereen Kan Het' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier