Ruben van der Meer op de zeepkist in De Vooravond: "Tijd voor grappen voorbij"

Ruben van der Meer op de zeepkist in De Vooravond: "Tijd voor grappen voorbij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ruben van der Meer op de zeepkist in <em>De Vooravond</em>: &quot;Tijd voor grappen voorbij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ruben van der Meer stapt even uit zijn rol als comedian en spreekt over een onderwerp wat aan zijn hart gaat; het klimaat. Aangezien hij niet goed uit kan leggen aan zijn kinderen wat er nu gebeurt in de wereld, weet hij dat het tijd is voor verandering, Hij wil het publiek motiveren om te stemmen op een partij die wél goede plannen heeft wat betreft het milieu en het klimaat. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruben van der Meer op de zeepkist in De Vooravond: "Tijd voor grappen voorbij"

Ruben van der Meer stapt even uit zijn rol als comedian en spreekt over een onderwerp wat aan zijn hart gaat; het klimaat. Aangezien hij niet goed uit kan leggen aan zijn kinderen wat er nu gebeurt in de wereld, weet hij dat het tijd is voor verandering, Hij wil het publiek motiveren om te stemmen op een partij die wél goede plannen heeft wat betreft het milieu en het klimaat.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruben van der Meer op de zeepkist in De Vooravond: "Tijd voor grappen voorbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier