Slotaflevering Over Gewicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Over Gewicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Over Gewicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Over Gewicht: Bobbi Eden leert onwetende Kees Tol meer over seksstandjes Bekijk deze video » In de laatste aflevering van 'Over Gewicht' gaan Edsilia Rombley en Kees Tol genieten. Afvallen door lachen, eten en seks? Ze zoeken uit of het kan. StressKees gaat in lachtherapie en onderzoekt of het waar is dat je van lachen afvalt en van stress aankomt. Wat doet het stresshormoon cortisol met je eetlust? En zit er verschil in acute stress en chronische stress? ChocoladeEdsilia reist af naar Bordeaux om een van de beroemdste chocolatiers van Frankrijk te bezoeken. Wat is de werking van het magische stofje flavonol in chocolade? Ze neemt een kijkje in de fabriek en ontdekt wat er nu precies in chocola zit wat het zo gezond maakt. Gezonde seksDaarna gaan ze van de ongezonde verleiding naar de gezonde seks. Hoeveel kilocalorieën verbrand je er eigenlijk mee? Hoe kun je je huis-tuin-en-keuken seksleven veranderen in een echte work-out? Terwijl Kees het bed in duikt met Bobby Eden, zoekt Edsilia wetenschappelijk antwoorden op deze seks-vraag. Over Gewicht: zo veel tussendoortjes eten we gemiddeld per week Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van 'Over Gewicht' gaan Edsilia Rombley en Kees Tol genieten. Afvallen door lachen, eten en seks? Ze zoeken uit of het kan.

Stress
Kees gaat in lachtherapie en onderzoekt of het waar is dat je van lachen afvalt en van stress aankomt. Wat doet het stresshormoon cortisol met je eetlust? En zit er verschil in acute stress en chronische stress?

Chocolade
Edsilia reist af naar Bordeaux om een van de beroemdste chocolatiers van Frankrijk te bezoeken. Wat is de werking van het magische stofje flavonol in chocolade? Ze neemt een kijkje in de fabriek en ontdekt wat er nu precies in chocola zit wat het zo gezond maakt.

Gezonde seks
Daarna gaan ze van de ongezonde verleiding naar de gezonde seks. Hoeveel kilocalorieën verbrand je er eigenlijk mee? Hoe kun je je huis-tuin-en-keuken seksleven veranderen in een echte work-out? Terwijl Kees het bed in duikt met Bobby Eden, zoekt Edsilia wetenschappelijk antwoorden op deze seks-vraag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Over Gewicht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Genieten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier