Keuringsdienst van Waarde over flesvoeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde over flesvoeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde over flesvoeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Keuringsdiens van Waarde onderzoekt deze week wat het verschil is tussen alle soorten flesvoeding. PoedermelkKijkersvragen van verwarde jonge ouders stromen binnen. Als borstvoeding niet kan of lukt, biedt de poedermelk voor in de fles uitkomst. VerschilHet schap puilt uit van verpakkingen. Maar wat is, afgezien van de sterk uiteenlopende prijzen, nou het verschil tussen al die flesvoeding? AdviesDe Keuringsdienst wordt toegelaten in de potdichte wereld van de poeders en neemt een kijkje in een flesvoedingsfabriek, krijgt advies van een lactatiekundige en zoekt uit wat er nou werkelijk te kiezen valt. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Keuringsdiens van Waarde onderzoekt deze week wat het verschil is tussen alle soorten flesvoeding.

Poedermelk
Kijkersvragen van verwarde jonge ouders stromen binnen. Als borstvoeding niet kan of lukt, biedt de poedermelk voor in de fles uitkomst.

Verschil
Het schap puilt uit van verpakkingen. Maar wat is, afgezien van de sterk uiteenlopende prijzen, nou het verschil tussen al die flesvoeding?

Advies
De Keuringsdienst wordt toegelaten in de potdichte wereld van de poeders en neemt een kijkje in een flesvoedingsfabriek, krijgt advies van een lactatiekundige en zoekt uit wat er nou werkelijk te kiezen valt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde over flesvoeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier