Peter R. de Vries in Jinek: ‘Een dag in de week naar school is een dooie mus’

Peter R. de Vries in Jinek: ‘Een dag in de week naar school is een dooie mus’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Peter R. de Vries laat in Jinek zijn licht schijnen op een aantal coronamaatregelen die momenteel gelden. “Ik snap heus wel dat je niet gelijk alle sluizen open kunt zetten. Maar ik heb toch het gevoel dat we blij worden gemaakt met een dooie mus.”

Lees verder onder de video.

Peter R. de Vries in <em>Jinek</em>: ‘Een dag in de week naar school is een dooie mus’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries laat in Jinek zijn licht schijnen op een aantal coronamaatregelen die momenteel gelden. “Ik snap heus wel dat je niet gelijk alle sluizen open kunt zetten. Maar ik heb toch het gevoel dat we blij worden gemaakt met een dooie mus.” Lees verder onder de video. Peter R. de Vries: ‘Internetonderwijs functioneert niet’Met name over de regels omtrent het onderwijs is de misdaadverslaggever niet te spreken. “Het onderwijs ligt op z’n gat! Dat stelt gewoon helemaal niks voor. Dat internetonderwijs functioneert niet”, aldus De Vries. “Dan mogen ze een dag in de week naar school, ik vind het een dooie mus.” Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter R. de Vries in Jinek: ‘Een dag in de week naar school is een dooie mus’

Peter R. de Vries: ‘Internetonderwijs functioneert niet’
Met name over de regels omtrent het onderwijs is de misdaadverslaggever niet te spreken. “Het onderwijs ligt op z’n gat! Dat stelt gewoon helemaal niks voor. Dat internetonderwijs functioneert niet”, aldus De Vries. “Dan mogen ze een dag in de week naar school, ik vind het een dooie mus.”

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries in Jinek: ‘Een dag in de week naar school is een dooie mus’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier