Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!'

Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!'

Hier kun je het hele debat over het coronavirus van 24 februari terugkijken.

Hugo de Jonge kreeg het in het debat van 24 februari over de coronacrisis behoorlijk aan de stok met Wybren van Haga van Forum Van Democratie. De Jonge vindt de aantijgingen van Van Haga over de vaccinaties tegen het coronavirus ‘echt gevaarlijk’.

Lees verder onder de video.

Ruzie <em>Hugo de Jonge</em> en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!' Hier kun je het hele debat over het coronavirus van 24 februari terugkijken. Hugo de Jonge kreeg het in het debat van 24 februari over de coronacrisis behoorlijk aan de stok met Wybren van Haga van Forum Van Democratie. De Jonge vindt de aantijgingen van Van Haga over de vaccinaties tegen het coronavirus ‘echt gevaarlijk’. Lees verder onder de video. De Jonge: “We zitten midden in pandemie!’“Nepnieuws verspreiden over hoe het zit met coronabesmettingen in Nederland, hoe het zit met gevaren rondom vaccinatie, dat kan niet midden in een pandemie!”, zegt een boze De Jonge tegen Van Haga. ”Dat is gewoon gevaarlijk. Dat ondermijnt de bereidheid om je te willen laten vaccineren en daarmee is dat een ondermijning van de volksgezondheid.” Bekijk de ruzie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Hag in de Telegraaf-video hierboven. Thierry Baudet woest bij Op1: "Al die aantijgingen, waar heb je het over?" Bekijk deze video » Geert Wilders gaat los in debat over avondklok: ‘Wat een gênant geklungel!’ Bekijk deze video »
Politiek :
Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!'

De Jonge: “We zitten midden in pandemie!’
“Nepnieuws verspreiden over hoe het zit met coronabesmettingen in Nederland, hoe het zit met gevaren rondom vaccinatie, dat kan niet midden in een pandemie!”, zegt een boze De Jonge tegen Van Haga. ”Dat is gewoon gevaarlijk. Dat ondermijnt de bereidheid om je te willen laten vaccineren en daarmee is dat een ondermijning van de volksgezondheid.”

Bekijk de ruzie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Hag in de Telegraaf-video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV