Video: Digitale meeting over vliegtuigincident in Meerssen: "Bang voor grote opkomst"

Video: Digitale meeting over vliegtuigincident in Meerssen: "Bang voor grote opkomst"

Inwoners van Meerssen worden donderdagavond 25 februari bijgepraat over het incident met de vliegtuigmotor van een Boeing 747-400. Als gevolg van een motorbrand verloor het toestel afgelopen zaterdag brokstukken.

Explosie
Het vliegtuig was vanaf Maastricht Aachen Airport vertrokken, maar na het opstijgen zijn onderdelen van de motor losgeraakt als gevolg van een explosie in een van de motoren. Het vliegtuig wijkt uit naar Luik om daar een landing te maken.

Bekijk hieronder de AD-video over de digitale informatie-avond voor de inwoners van Meersen.

Video: <em>Digitale meeting</em> over vliegtuigincident in <em>Meerssen</em>: &quot;Bang voor grote opkomst&quot; Inwoners van Meerssen worden donderdagavond 25 februari bijgepraat over het incident met de vliegtuigmotor van een Boeing 747-400. Als gevolg van een motorbrand verloor het toestel afgelopen zaterdag brokstukken. ExplosieHet vliegtuig was vanaf Maastricht Aachen Airport vertrokken, maar na het opstijgen zijn onderdelen van de motor losgeraakt als gevolg van een explosie in een van de motoren. Het vliegtuig wijkt uit naar Luik om daar een landing te maken. Bekijk hieronder de AD-video over de digitale informatie-avond voor de inwoners van Meersen. Bekijk ook Zien: vliegtuig vanuit Maastricht Aachen Airport verliest onderdelen Bekijk deze video » Bewoners Meerssen over vallende vliegtuigonderdelen: ''Vlammen kwamen uit motor'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Digitale meeting over vliegtuigincident in Meerssen: "Bang voor grote opkomst"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Digitale meeting over vliegtuigincident in Meerssen: "Bang voor grote opkomst" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier