Video: Connie Witteman over Vondelpark drukte: "Duizenden mensen met lachgas en drank"

Video: Connie Witteman over Vondelpark drukte: "Duizenden mensen met lachgas en drank"

De lentekriebels hangen in de lucht en dat is duidelijk te merken. Iedereen gaat naar buiten en woensdag en donderdag werden veel parken overspoeld met mensen. Vooral in het Amsterdamse Vondelpark leek het alsof er een festival gaande was.

Drank & lachgas
Connie Witteman, die in de buurt van het Vondelpark woont, heeft er ook wat over te zeggen. Duizenden mensen met lachgas en drank waren volgens Connie van de partij. Maar ze begrijpt heel goed dat ze naar buiten willen.

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Connie Witteman.

Video: <em>Connie Witteman</em> over Vondelpark drukte: &quot;Duizenden mensen met lachgas en drank&quot; De lentekriebels hangen in de lucht en dat is duidelijk te merken. Iedereen gaat naar buiten en woensdag en donderdag werden veel parken overspoeld met mensen. Vooral in het Amsterdamse Vondelpark leek het alsof er een festival gaande was. Drank & lachgasConnie Witteman, die in de buurt van het Vondelpark woont, heeft er ook wat over te zeggen. Duizenden mensen met lachgas en drank waren volgens Connie van de partij. Maar ze begrijpt heel goed dat ze naar buiten willen. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Connie Witteman. Bekijk ook Vondelpark-feest trekt jongeren uit heel Nederland: ''We hebben party-outfits mee!'' (video) Bekijk deze video » Heftig: 22-jarige Marwa bewusteloos geslagen in Vondelpark: "Hij accepteerde geen nee" Bekijk deze video »
TV :
Video: Connie Witteman over Vondelpark drukte: "Duizenden mensen met lachgas en drank"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Connie Witteman over Vondelpark drukte: "Duizenden mensen met lachgas en drank" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier