Marble Mania met Olympische sporters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Marble Mania met Olympische sporters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Marble Mania: topsporters

Marble Mania met Olympische sporters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie Bekijk deze video » Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?" Bekijk deze video » Zien: Leontien van Moorsel bloednerveus voor Marble Mania: "Ik heb zweethanden" Bekijk deze video » Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video) Bekijk deze video » Marble Mania: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video) Bekijk deze video » In deze aflevering van Marble Mania spelen (voormalig) topsporters Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6. BehendigheidZe wonnen alle drie olympische medailles, maar hoe goed zijn ze eigenlijk in knikkern? Dat blijkt uit de behendigheidsspellen waar elke ronde in Marble Mania mee begint. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één. GeluksbanenMet de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale. FinaleIn die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces. Marble Mania: Radio 538-collega's over jungle-baan: ''Het is net alsof ik tussen je tenen kijk Frank!'' Bekijk deze video » Marble Mania: Radio 538 DJ Frank buiten zinnen door overwinning: ''Ja!! Wederom!'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Marble Mania
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Marble Mania spelen (voormalig) topsporters Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6.

Behendigheid
Ze wonnen alle drie olympische medailles, maar hoe goed zijn ze eigenlijk in knikkern? Dat blijkt uit de behendigheidsspellen waar elke ronde in Marble Mania mee begint. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één.

Geluksbanen
Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.

Finale
In die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Marble Mania

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier