Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel

Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Spanning op <em>muziekbaan</em> voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania. De tekst gaat verder onder de video. Fanatiek zijn ze zeker! Op de muziekbaan kijken de sporters vol spanning naar hun knikkers. Wie rolt er als eerste over de finish? Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video »
TV :
Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel

Fanatiek zijn ze zeker! Op de muziekbaan kijken de sporters vol spanning naar hun knikkers. Wie rolt er als eerste over de finish?

Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier