Op1 gemist? Financieel journalist Martin Visser over economische gevolgen crisis

Op1 gemist? Financieel journalist Martin Visser over economische gevolgen crisis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Financieel journalist <em>Martin Visser</em> over economische gevolgen crisis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De coronacrisis heeft een behoorlijke impact op de economie. Martin Visser, financieel journalist voor De Telegraaf, vertelt in Op1 over de verkiezingsprogramma's en de gevolgen voor de economie. ''Alle remmen gaan los,'' stelt hij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Financieel journalist Martin Visser over economische gevolgen crisis

De coronacrisis heeft een behoorlijke impact op de economie. Martin Visser, financieel journalist voor De Telegraaf, vertelt in Op1 over de verkiezingsprogramma's en de gevolgen voor de economie. ''Alle remmen gaan los,'' stelt hij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Financieel journalist Martin Visser over economische gevolgen crisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier