Op1 gemist? Youp van 't Hek over column: ''Je merkt als mensen het irritant vinden''

Op1 gemist? Youp van 't Hek over column: ''Je merkt als mensen het irritant vinden''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Youp van 't Hek over <em>column</em>: ''Je merkt als mensen het irritant vinden'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Youp van 't Hek vertelt in Op1 over zijn column en zijn ritueel voor de coronacrisis. Op de vraag 'wanneer is een column nu geslaagd', heeft hij eigenlijk geen antwoord. ''Op zaterdagochtend merk ik wat de impact is,'' vertelt hij. ''Dat zie je op de manier waarop de column verspreid wordt.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Youp van 't Hek over column: ''Je merkt als mensen het irritant vinden''

Youp van 't Hek vertelt in Op1 over zijn column en zijn ritueel voor de coronacrisis. Op de vraag 'wanneer is een column nu geslaagd', heeft hij eigenlijk geen antwoord. ''Op zaterdagochtend merk ik wat de impact is,'' vertelt hij. ''Dat zie je op de manier waarop de column verspreid wordt.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Youp van 't Hek over column: ''Je merkt als mensen het irritant vinden'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier