Queen Elizabeth roept mensen op zich te laten vaccineren: "Denk niet alleen aan jezelf"

Queen Elizabeth roept mensen op zich te laten vaccineren: "Denk niet alleen aan jezelf"

De Britse Queen Elizabeth heeft zich ook gemengd in het gesprek over het coronavaccin. De hoogbejaarde vorstin van Groot-Brittannië roept mensen op zich te laten vaccineren en niet alleen aan zichzelf te denken.

Lees verder onder de video.

<em>Queen Elizabeth</em> roept mensen op zich te laten vaccineren: &quot;Denk niet alleen aan jezelf&quot; De Britse Queen Elizabeth heeft zich ook gemengd in het gesprek over het coronavaccin. De hoogbejaarde vorstin van Groot-Brittannië roept mensen op zich te laten vaccineren en niet alleen aan zichzelf te denken. Lees verder onder de video. VaccinweigeraarsQueen Elizabeth lijkt met haar woorden vooral de structurele vaccinweigeraars aan te spreken: "Het is natuurlijk voor mensen die nog nooit een vaccin hebben gehad, omdat ze nu aan andere mensen moeten denken in plaats van alleen aan henzelf." Ook vertelt Elizabeth dat het krijgen van het vaccin "een makkie" was. Bekijk de video van Queen Elizabeth hierboven. Bekijk ook De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth Bekijk deze video » Zien: Prins William boos op broertje Harry vanwege naderende Megxit (video) Bekijk deze video »
Royals :
Queen Elizabeth roept mensen op zich te laten vaccineren: "Denk niet alleen aan jezelf"

Vaccinweigeraars
Queen Elizabeth lijkt met haar woorden vooral de structurele vaccinweigeraars aan te spreken: "Het is natuurlijk voor mensen die nog nooit een vaccin hebben gehad, omdat ze nu aan andere mensen moeten denken in plaats van alleen aan henzelf." Ook vertelt Elizabeth dat het krijgen van het vaccin "een makkie" was.

Bekijk de video van Queen Elizabeth hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Queen Elizabeth roept mensen op zich te laten vaccineren: "Denk niet alleen aan jezelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier