RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten?

RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten?

Zondagavond vindt het RTL Verkiezingsdebat 2021 plaats, waarin de zes fractievoorzitters van de grootste partijen de degens zullen kruisen. Frits Wester en Jetske Schrijver gaan proberen om alle duels in goede banen te leiden en blikten vrijdagochtend alvast vooruit: "Ik verwacht dat het een spannende avond wordt omdat er voor de lijsttrekkers heel veel vanaf hangt, aangezien dit het eerste grote tv-debat is", aldus Schrijver.

Waar zijn Baudet en Ploumen?
Mark Rutte, Geert Wilders, Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag, Lilian Marijnissen en Jesse Klaver zullen zondag te zien zijn. Waarom zijn Thierry Baudet en Lilianne Ploumen niet uitgenodigd? "Het is altijd een keuze en het is ook altijd vervelend voor de partijen die niet mee kunnen doen. Zes is eigenlijk het maximum dat je kunt doen om de kijkers goed te kunnen informeren, met de verhalen van die mensen. We hebben nu gekeken naar de huidige kamerzetels plus het gemiddelde van de peilingen", vertelt Wester. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

<em>RTL Verkiezingsdebat 2021</em>: wat kunnen we verwachten? Zondagavond vindt het RTL Verkiezingsdebat 2021 plaats, waarin de zes fractievoorzitters van de grootste partijen de degens zullen kruisen. Frits Wester en Jetske Schrijver gaan proberen om alle duels in goede banen te leiden en blikten vrijdagochtend alvast vooruit: "Ik verwacht dat het een spannende avond wordt omdat er voor de lijsttrekkers heel veel vanaf hangt, aangezien dit het eerste grote tv-debat is", aldus Schrijver. Waar zijn Baudet en Ploumen?Mark Rutte, Geert Wilders, Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag, Lilian Marijnissen en Jesse Klaver zullen zondag te zien zijn. Waarom zijn Thierry Baudet en Lilianne Ploumen niet uitgenodigd? "Het is altijd een keuze en het is ook altijd vervelend voor de partijen die niet mee kunnen doen. Zes is eigenlijk het maximum dat je kunt doen om de kijkers goed te kunnen informeren, met de verhalen van die mensen. We hebben nu gekeken naar de huidige kamerzetels plus het gemiddelde van de peilingen", vertelt Wester. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Het RTL Verkiezingsdebat 2021 is zondag 28 februari live te zien op RTL4, vanaf 21:15 uur Bekijk ook Geert Wilders tegen Rutte: "Ik hoop dat horeca u nooit meer één kop koffie inschenkt" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten?

Het RTL Verkiezingsdebat 2021 is zondag 28 februari live te zien op RTL4, vanaf 21:15 uur


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier