Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’

Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’

Ferd Grapperhaus is er niet blij mee dat horecaondernemers ondanks de lockdown de terrassen willen openen. Voor velen is de maat vol door de coronamaatregelen en dat laten ze met deze actie merken. “Ik zeg: niet doen”, is de reactie van minister Grapperhaus. “Want als we buiten de maatregelen om toch gewoon zeggen: ik heb er lak aan, ik ga mijn dingen doen, dan krijg je alleen maar dat die pandemie verder om zich heen grijpt. Dan zijn we nog verder van huis.”

Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus in de video van de Telegraaf hieronder.

<em>Ferd Grapperhaus</em> over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ Ferd Grapperhaus is er niet blij mee dat horecaondernemers ondanks de lockdown de terrassen willen openen. Voor velen is de maat vol door de coronamaatregelen en dat laten ze met deze actie merken. “Ik zeg: niet doen”, is de reactie van minister Grapperhaus. “Want als we buiten de maatregelen om toch gewoon zeggen: ik heb er lak aan, ik ga mijn dingen doen, dan krijg je alleen maar dat die pandemie verder om zich heen grijpt. Dan zijn we nog verder van huis.” Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus in de video van de Telegraaf hieronder. EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open Bekijk deze video » Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op" Bekijk deze video »
Politiek :
Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier