Propaganda gemist? Mensen zijn al eeuwenlang sceptisch over vaccineren

Propaganda gemist? Mensen zijn al eeuwenlang sceptisch over vaccineren

De discussie die nu ontstaat rond het vaccineren tegen het coronavirus is niet bepaald nieuw, zo is te zien in Propaganda. Vaccinaties zijn al eeuwenlang controversieel, en eigenlijk zijn de argumenten tegen vaccineren nog steeds hetzelfde als eeuwen geleden.

Bekijk de video van Propaganda hieronder.

Propaganda is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Propaganda terugkijken bij Gids.tv.

<em>Propaganda</em> gemist? Mensen zijn al eeuwenlang sceptisch over vaccineren De discussie die nu ontstaat rond het vaccineren tegen het coronavirus is niet bepaald nieuw, zo is te zien in Propaganda. Vaccinaties zijn al eeuwenlang controversieel, en eigenlijk zijn de argumenten tegen vaccineren nog steeds hetzelfde als eeuwen geleden. Bekijk de video van Propaganda hieronder. Propaganda is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Propaganda terugkijken bij Gids.tv. Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!' Bekijk deze video » Queen Elizabeth roept mensen op zich te laten vaccineren: "Denk niet alleen aan jezelf" Bekijk deze video »
TV :
Propaganda gemist? Mensen zijn al eeuwenlang sceptisch over vaccineren


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Propaganda gemist? Mensen zijn al eeuwenlang sceptisch over vaccineren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier