Big Brother: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien

Big Brother: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien

Thomas heeft Big Brother moeten verlaten. De bewoner heeft genoten van zijn tijd in het Big Brother-huis, al vindt hij een ding heel erg lastig aan zijn exit. En dat heeft te maken met zijn ‘onvoorwaardelijke vriendschap’ met Jill. “Dat is het enige wat mij vanavond echt pijn doet. Dat het zes weken moet duren voordat ik haar terug kan zien.”

Bekijk de reactie van Thomas op zijn vertrek uit Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien Thomas heeft Big Brother moeten verlaten. De bewoner heeft genoten van zijn tijd in het Big Brother-huis, al vindt hij een ding heel erg lastig aan zijn exit. En dat heeft te maken met zijn ‘onvoorwaardelijke vriendschap’ met Jill. “Dat is het enige wat mij vanavond echt pijn doet. Dat het zes weken moet duren voordat ik haar terug kan zien.” Bekijk de reactie van Thomas op zijn vertrek uit Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd Bekijk deze video » Thomas is uit Big Brother gestemd: bekijk zijn mooiste momenten Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier