RTL Boulevard: eindelijk een uitspraak in de Posbankmoord

RTL Boulevard: eindelijk een uitspraak in de Posbankmoord

<em>RTL Boulevard</em>: eindelijk een uitspraak in de <em>Posbankmoord</em> Souris R. is vandaag in hoger beroep veroordeeld tot achttien jaar cel voor doodslag op Alex Wiegmink en brandstichting in 2003, ook wel de Posbankmoord genoemd. R. kreeg in 2018 samen met medeverdachte Frank S. ook 18 jaar cel, maar toen voor moord. Na het Hoger Beroep sprak Peter Wiegmink, de broer van het slachtoffer, over de uitspraak bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: eindelijk een uitspraak in de Posbankmoord

Souris R. is vandaag in hoger beroep veroordeeld tot achttien jaar cel voor doodslag op Alex Wiegmink en brandstichting in 2003, ook wel de Posbankmoord genoemd. R. kreeg in 2018 samen met medeverdachte Frank S. ook 18 jaar cel, maar toen voor moord. Na het Hoger Beroep sprak Peter Wiegmink, de broer van het slachtoffer, over de uitspraak bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: eindelijk een uitspraak in de Posbankmoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier