Veronica Inside: Waarom heeft Valentijn Driessen last van zijn nek?

Veronica Inside: Waarom heeft Valentijn Driessen last van zijn nek?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Waarom heeft Valentijn Driessen last van zijn nek? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen heeft last van zijn nek. Hoe dat komt, zie je in bovenstaande video. Het zorgde in elk geval voor hilariteit aan de tafel van Veronica Inside. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: Waarom heeft Valentijn Driessen last van zijn nek?

Valentijn Driessen heeft last van zijn nek. Hoe dat komt, zie je in bovenstaande video. Het zorgde in elk geval voor hilariteit aan de tafel van Veronica Inside.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Waarom heeft Valentijn Driessen last van zijn nek? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier