Advocaat Gerald Roethof in Op1 over heftige rechtzaak: "Heel beladen"

Advocaat Gerald Roethof in Op1 over heftige rechtzaak: "Heel beladen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Advocaat Gerald Roethof in <em>Op1</em> over heftige rechtzaak: &quot;Heel beladen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Advocaat Gerald Roethof is te gast bij Op1 om te praten over de trieste zaak van de baby die vorige week werd gevonden in een vuilcontainer in Amsterdam. Roethof is de advocaat van één van de ouders en vertelt over de beladen zitting: "Iedereen was emotioneel." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Gerald Roethof in Op1 over heftige rechtzaak: "Heel beladen"

Advocaat Gerald Roethof is te gast bij Op1 om te praten over de trieste zaak van de baby die vorige week werd gevonden in een vuilcontainer in Amsterdam. Roethof is de advocaat van één van de ouders en vertelt over de beladen zitting: "Iedereen was emotioneel."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Gerald Roethof in Op1 over heftige rechtzaak: "Heel beladen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier