NOS Sport: Wielrennen Omloop Het Nieuwsblad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Wielrennen Omloop Het Nieuwsblad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Wielrennen Omloop Het Nieuwsblad gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de Vlaamse voorjaarsklassieker Omloop Het Nieuwsblad, traditioneel de opening van het wielerseizoen. Met rond 16:35 uur de vrouwenkoers. MannenZowel de mannen als de vrouwen komen in actie op het parcours vol kasseien en beklimminkjes. Na de mannenkoers is het slot van de vrouwenkoers te zien. ComentatorenHet commentaar bij Omloop Het Nieuwsblad komt van Joris van den Berg en Stef Clement. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt. Zien: Jasper Stuyven wint Omloop het Nieuwsblad 2020 Bekijk deze video » Samenvatting Omloop Het Nieuwsblad 2020 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Live verslag van de Vlaamse voorjaarsklassieker Omloop Het Nieuwsblad, traditioneel de opening van het wielerseizoen. Met rond 16:35 uur de vrouwenkoers.

Mannen
Zowel de mannen als de vrouwen komen in actie op het parcours vol kasseien en beklimminkjes. Na de mannenkoers is het slot van de vrouwenkoers te zien.

Comentatoren
Het commentaar bij Omloop Het Nieuwsblad komt van Joris van den Berg en Stef Clement. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: Wielrennen Omloop Het Nieuwsblad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier