Big Brother: Jill overstuur na vertrek van beste vriend Thomas

Big Brother: Jill overstuur na vertrek van beste vriend Thomas

Thomas en Jill waren afgelopen week de genomineerden in Big Brother. Uiteindelijk moest Thomas het BB-huis verlaten, en daar heeft Jill heel wat moeite mee.

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: Jill overstuur na vertrek van beste vriend Thomas Thomas en Jill waren afgelopen week de genomineerden in Big Brother. Uiteindelijk moest Thomas het BB-huis verlaten, en daar heeft Jill heel wat moeite mee. Lees verder onder de video. Jill trekt het niet zonder ThomasHet was nogal een pijnlijke nominatie, aangezien Jill en Thomas beste vrienden zijn geworden in het realityprogramma. Jill is dan ook behoorlijk overstuur als Thomas het huis van Big Brother heeft verlaten. Ze is helemaal in tranen. “Ik trek het echt niet zonder hem.” Bekijk het fragment van Big Brother in de video hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Thomas is uit Big Brother gestemd: bekijk zijn mooiste momenten Bekijk deze video » Big Brother: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien Bekijk deze video »

Jill trekt het niet zonder Thomas
Het was nogal een pijnlijke nominatie, aangezien Jill en Thomas beste vrienden zijn geworden in het realityprogramma. Jill is dan ook behoorlijk overstuur als Thomas het huis van Big Brother heeft verlaten. Ze is helemaal in tranen. “Ik trek het echt niet zonder hem.”

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Jill overstuur na vertrek van beste vriend Thomas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier