Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten van PLUS

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten van PLUS

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Goed Eten Is Samen Eten van PLUS.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Goed Eten Is Samen Eten</em> van PLUS Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Goed Eten Is Samen Eten van PLUS. Lees verder onder de video. Populaire kerstreclame van PLUSPLUS kwam dit jaar met een bijzondere kerstreclame die veel positieve reacties kreeg. In Goed Eten Is Samen Eten van de supermarktketen is te zien dat kerst afgelopen jaar door het coronavirus anders dan anders was. Maar dat kerst toch op een bijzondere manier mensen samen kan brengen. Bekijk de genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten van PLUS

Populaire kerstreclame van PLUS
PLUS kwam dit jaar met een bijzondere kerstreclame die veel positieve reacties kreeg. In Goed Eten Is Samen Eten van de supermarktketen is te zien dat kerst afgelopen jaar door het coronavirus anders dan anders was. Maar dat kerst toch op een bijzondere manier mensen samen kan brengen.

Bekijk de genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Goed Eten Is Samen Eten van PLUS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier