Ali B op volle toeren: Veldhuis en Kemper maken eigen versie van ‘Hoe We Rocken’

Ali B op volle toeren: Veldhuis en Kemper maken eigen versie van ‘Hoe We Rocken’

Het bekende duo Veldhuis en Kemper hebben in het nummer 'Hoe We Rocken' van rapper ADF Samski omgetoverd in een echte klassieker. De rapper is aangenaam verrast wanneer hij hoort wat Veldhuis en Kemper van zijn nummer hebben gemaakt.

Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B op volle toeren</em>: Veldhuis en Kemper maken eigen versie van ‘Hoe We Rocken’ Het bekende duo Veldhuis en Kemper hebben in het nummer 'Hoe We Rocken' van rapper ADF Samski omgetoverd in een echte klassieker. De rapper is aangenaam verrast wanneer hij hoort wat Veldhuis en Kemper van zijn nummer hebben gemaakt. Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: rapper Leafs geëmotioneerd door optreden Trijntje Oosterhuis Bekijk deze video »
TV :
Ali B op volle toeren: Veldhuis en Kemper maken eigen versie van ‘Hoe We Rocken’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B op volle toeren: Veldhuis en Kemper maken eigen versie van ‘Hoe We Rocken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier