Enorme ijsplaat breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld

Enorme ijsplaat breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld

Het gebeurt wel vaker dat er stukken ijs van de Zuidpool afbreken, maar zo'n groot stuk is uitzonderlijk. De ijsplaat is bijna net zo groot als de provincie Utrecht. Wetenschappers blijven voor de zekerheid de plaat goed in de gaten houden.

Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal.

<em>Enorme ijsplaat</em> breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld Het gebeurt wel vaker dat er stukken ijs van de Zuidpool afbreken, maar zo'n groot stuk is uitzonderlijk. De ijsplaat is bijna net zo groot als de provincie Utrecht. Wetenschappers blijven voor de zekerheid de plaat goed in de gaten houden. Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Bekijk de beelden: voor het eerst vaart een Russisch schip door de Noordpool Bekijk deze video » Video: Amsterdams museum de Hermitage organiseert grote Lego-bouwwedstrijd Bekijk deze video » Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen Bekijk deze video » Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant" Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme ijsplaat breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Enorme ijsplaat breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier