Trailer: Sin City met Bruce Willis zondag te zien bij RTL 7

Trailer: Sin City met Bruce Willis zondag te zien bij RTL 7

Basin City is niet zomaar een stad. Criminelen, prostituées en andere onfrisse types maken er de dienst uit. Het is dus levengevaarlijk in Basin City, maar het is ook een opwindende stad. Het is een grote uitdaging, het verfilmen van een stripboek. Robert Rodriguez en Frank Miller slagen daar in deze verfilming van Millers Sin City-comics glansrijk in.

Bekijk de trailer van Sin City hieronder.

Sin City is zondag 28 februari om 21:40 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Sin City streamen via Videoland.

Trailer: <em>Sin City</em> met <em>Bruce Willis</em> zondag te zien bij <em>RTL 7</em> Basin City is niet zomaar een stad. Criminelen, prostituées en andere onfrisse types maken er de dienst uit. Het is dus levengevaarlijk in Basin City, maar het is ook een opwindende stad. Het is een grote uitdaging, het verfilmen van een stripboek. Robert Rodriguez en Frank Miller slagen daar in deze verfilming van Millers Sin City-comics glansrijk in. Bekijk de trailer van Sin City hieronder. Sin City is zondag 28 februari om 21:40 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Sin City streamen via Videoland. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Disneyfilm Luca Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Sin City met Bruce Willis zondag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Sin City met Bruce Willis zondag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier