Zien: ‘gecontroleerde’ ontploffing Duitse WOII-bom gaat mis in Engeland

Zien: ‘gecontroleerde’ ontploffing Duitse WOII-bom gaat mis in Engeland

Zien: ‘gecontroleerde’ ontploffing Duitse WOII-bom gaat mis in Engeland Een aantal gebouwen in de Britse stad Exeter, in het zuidwesten van Engeland, is beschadigd geraakt nadat het leger een ontdekte Duitse bom uit de Tweede Wereldoorlog ‘gecontroleerd’ liet ontploffen. Ondanks diverse maatregelen, zoals het aanbrengen van 400 ton zand in aarden wallen, bleek de ontploffing te heftig. Bekijk de video van het AD hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ Bekijk deze video » Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar Bekijk deze video »
Viral :
Zien: ‘gecontroleerde’ ontploffing Duitse WOII-bom gaat mis in Engeland

Een aantal gebouwen in de Britse stad Exeter, in het zuidwesten van Engeland, is beschadigd geraakt nadat het leger een ontdekte Duitse bom uit de Tweede Wereldoorlog ‘gecontroleerd’ liet ontploffen. Ondanks diverse maatregelen, zoals het aanbrengen van 400 ton zand in aarden wallen, bleek de ontploffing te heftig.

Bekijk de video van het AD hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: ‘gecontroleerde’ ontploffing Duitse WOII-bom gaat mis in Engeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier