Hella Hueck in Op1: "Geef me de slechte kantoorkoffie weer"

Hella Hueck in Op1: "Geef me de slechte kantoorkoffie weer"

Financieel journalist Hella Hueck ziet dat werknemers klaar zijn met thuiswerken: "In het begin van de pandemie zag iedereen nog wel voordelen maar nu zie je iedereen denken van, geef me desnoods die slechte kantoorkoffie weer maar ik wil mijn collega's weer zien."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.

Hella Hueck in <em>Op1</em>: &quot;Geef me de slechte kantoorkoffie weer&quot; Financieel journalist Hella Hueck ziet dat werknemers klaar zijn met thuiswerken: "In het begin van de pandemie zag iedereen nog wel voordelen maar nu zie je iedereen denken van, geef me desnoods die slechte kantoorkoffie weer maar ik wil mijn collega's weer zien." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hella Hueck in Op1: "Geef me de slechte kantoorkoffie weer"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hella Hueck in Op1: "Geef me de slechte kantoorkoffie weer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier