De Kalvijn Show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kalvijn Show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kalvijn Show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Kalvijn Show : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen Bekijk deze video » YouTuber Kalvijn zorgt met zijn scherpte en humor voor opgewekte gesprekken en verrassende rubrieken in tijden van crisis in zijn actuele programma De Kalvijn Show, elke maandag rond 21:20 uur op NPO 3. BlikKalvijn wil met zijn programma een scherpe humoristische en sympathieke blik geven op wat er gebeurt in de wereld en vooral ook even goed lachen met bekende en onbekende mensen. PlezierKalvijn: "Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe. Op YouTube en social media onthoud ik altijd: 'Hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken'. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken.’ Zien: Kalvijn maakt vegan burgers in Donnie aan de Kook Bekijk deze video » Video: Kalvijn vindt nieuwe regels tegen reclame in vlogs goed nieuws Bekijk deze video » Kalvijn zingt de klassieker Het Regent Zonnestralen in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

YouTuber Kalvijn zorgt met zijn scherpte en humor voor opgewekte gesprekken en verrassende rubrieken in tijden van crisis in zijn actuele programma De Kalvijn Show, elke maandag rond 21:20 uur op NPO 3.

Blik
Kalvijn wil met zijn programma een scherpe humoristische en sympathieke blik geven op wat er gebeurt in de wereld en vooral ook even goed lachen met bekende en onbekende mensen.

Plezier
Kalvijn: "Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe. Op YouTube en social media onthoud ik altijd: 'Hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken'. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken.’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Kalvijn Show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier