Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe

Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe

Op 28 augustus 2020 verloor de filmwereld één van de populairste Afro-Amerikaanse acteurs van de afgelopen jaren. Chadwick Boseman verloor zijn strijd tegen kanker, maar zijn rollen waren nog niet opgedroogd: hij schitterde nadien in Ma Rainey's Black Bottom (Netflix). Daar heeft hij zelfs een Golden Globe voor gekregen.

Lees verder onder de video.

Zien: weduwe <em>Chadwick Boseman</em> geeft emotionele speech na postume <em>Golden Globe</em> Op 28 augustus 2020 verloor de filmwereld één van de populairste Afro-Amerikaanse acteurs van de afgelopen jaren. Chadwick Boseman verloor zijn strijd tegen kanker, maar zijn rollen waren nog niet opgedroogd: hij schitterde nadien in Ma Rainey's Black Bottom (Netflix). Daar heeft hij zelfs een Golden Globe voor gekregen. Lees verder onder de video. WeduweNadat Renée Zellweger de winnaar aankondigde, werd geschakeld met de weduwe van Boseman, Taylor Simone Ledward. Zij was vanzelfsprekend trots op de winst, maar ook bijzonder emotioneel door het verlies van haar man en de eer die hem nu, postuum, ten deel valt. Aan het eind van haar speech richtte ze zelfs het woord rechtstreeks tot Boseman. Bekijk de speech van Taylor Simone Ledward, de weduwe van Chadwick Boseman, hierboven. Bekijk alle winnaars van de Golden Globes 2021. Bekijk ook Chadwick Boseman (43) overleden: zie hem schitteren als Black Panther (Marvel) Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe

Weduwe
Nadat Renée Zellweger de winnaar aankondigde, werd geschakeld met de weduwe van Boseman, Taylor Simone Ledward. Zij was vanzelfsprekend trots op de winst, maar ook bijzonder emotioneel door het verlies van haar man en de eer die hem nu, postuum, ten deel valt. Aan het eind van haar speech richtte ze zelfs het woord rechtstreeks tot Boseman.

Bekijk de speech van Taylor Simone Ledward, de weduwe van Chadwick Boseman, hierboven.

Bekijk alle winnaars van de Golden Globes 2021.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier