Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens"

Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens"

Ook Thierry Baudet mocht aanschuiven in Nieuwsuur voor een pittig gesprek met presentatrice Mariëlle Tweebeeke. De twee spraken onder andere over windmolens, waar zijn partij tegen is maar die er in Brabant toch komen, dankzij toestemming van Forum. "Ik weet zeker, dat als wij niet waren gaan meebesturen in Brabant, dat er dan nog veel meer windturbines waren geplaats", reageert Baudet.

'Ook niet op Forum stemmen'
Tweebeeke laat hem vervolgens niet zo makkelijk wegkomen als hij zegt dat je daarom dus niet op het CDA of de VVD moet stemmen: "En ook niet op Forum voor Democratie dus, want dan krijg je ze. U zit erbij en het gebeurt." Baudet besluit: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens." Bekijk het fragment van Niewsuur hieronder.

Thierry Baudet in <em>Nieuwsuur</em>: &quot;Hoe meer zetels, hoe minder windmolens&quot; Ook Thierry Baudet mocht aanschuiven in Nieuwsuur voor een pittig gesprek met presentatrice Mariëlle Tweebeeke. De twee spraken onder andere over windmolens, waar zijn partij tegen is maar die er in Brabant toch komen, dankzij toestemming van Forum. "Ik weet zeker, dat als wij niet waren gaan meebesturen in Brabant, dat er dan nog veel meer windturbines waren geplaats", reageert Baudet. 'Ook niet op Forum stemmen'Tweebeeke laat hem vervolgens niet zo makkelijk wegkomen als hij zegt dat je daarom dus niet op het CDA of de VVD moet stemmen: "En ook niet op Forum voor Democratie dus, want dan krijg je ze. U zit erbij en het gebeurt." Baudet besluit: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens." Bekijk het fragment van Niewsuur hieronder. Bekijk ook Nieuwsuur: Kees van der Staaij aangepakt door Mariëlle Tweebeeke Bekijk deze video » Nieuwsuur: Jesse Klaver ontspande voor debat met PSV-Ajax Bekijk deze video »
TV :
Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier