Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Dank Aan De Zorg

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Dank Aan De Zorg

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Dank Aan De Zorg.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Dank Aan De Zorg</em> Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Dank Aan De Zorg. Lees verder onder de video. Hart onder de riem voor zorgpersoneel in coronacrisisIn de coronacrisis staat de zorg enorm onder druk. Zorgpersoneel loopt risico qua gezondheid en moet extra hard werken om alle coronapatiënten goede zorg te kunnen bieden. Daarom is de campagne Dank Aan De Zorg opgestart, om het zorgpersoneel te bedanken en een hart onder de riem te steken in deze zware tijden. Bekijk de genomineerde reclame Dank Aan De Zorg in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Dank Aan De Zorg

Hart onder de riem voor zorgpersoneel in coronacrisis
In de coronacrisis staat de zorg enorm onder druk. Zorgpersoneel loopt risico qua gezondheid en moet extra hard werken om alle coronapatiënten goede zorg te kunnen bieden. Daarom is de campagne Dank Aan De Zorg opgestart, om het zorgpersoneel te bedanken en een hart onder de riem te steken in deze zware tijden.

Bekijk de genomineerde reclame Dank Aan De Zorg in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Dank Aan De Zorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier