Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt viervoudige moord in Enschede (2018)

Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt viervoudige moord in Enschede (2018)

John van den Heuvel is maandag in een nieuwe uitzending van Crime Desk aanwezig op de plek waar in november 2018 de politie een vreselijke vondst deed. “Er werden vier mannen aangetroffen die op gruwelijke wijze waren afgeslacht”, aldus Van den Heuvel, die dieper ingaat op deze zaak. “Wat was het motief en wat gebeurde er? Wat bezielde de daders?”

Bekijk de promo van Crime Desk voor de uitzending van 1 maart hieronder.

Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Crime Desk</em>: John van den Heuvel onderzoekt viervoudige moord in Enschede (2018) John van den Heuvel is maandag in een nieuwe uitzending van Crime Desk aanwezig op de plek waar in november 2018 de politie een vreselijke vondst deed. “Er werden vier mannen aangetroffen die op gruwelijke wijze waren afgeslacht”, aldus Van den Heuvel, die dieper ingaat op deze zaak. “Wat was het motief en wat gebeurde er? Wat bezielde de daders?” Bekijk de promo van Crime Desk voor de uitzending van 1 maart hieronder. Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv. Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt liquidatie Stanley Hillis Bekijk deze video » John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt viervoudige moord in Enschede (2018) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier