Zien: ook kinderen zijn "een beetje klaar" met Mark Rutte en zijn coronaregels

Zien: ook kinderen zijn "een beetje klaar" met Mark Rutte en zijn coronaregels

Nederland begint langzaam maar zeker coronamoe te worden. Steeds meer mensen uiten felle kritiek op de coronamaatregelen van de overheid en daarbij richten de meeste pijlen zich natuurlijk op Mark Rutte en Hugo de Jonge. Ook kinderen beginnen het zat te worden: tegen het NOS Jeugdjournaal vertellen ze "een beetje klaar" te zijn met de regels. Inmiddels vindt vier op de tien kinderen de maatregelen te streng.

Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: ook <em>kinderen</em> zijn &quot;een beetje klaar&quot; met <em>Mark Rutte</em> en zijn coronaregels Nederland begint langzaam maar zeker coronamoe te worden. Steeds meer mensen uiten felle kritiek op de coronamaatregelen van de overheid en daarbij richten de meeste pijlen zich natuurlijk op Mark Rutte en Hugo de Jonge. Ook kinderen beginnen het zat te worden: tegen het NOS Jeugdjournaal vertellen ze "een beetje klaar" te zijn met de regels. Inmiddels vindt vier op de tien kinderen de maatregelen te streng. Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ Bekijk deze video » Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met speciale luchtreiniger Bekijk deze video » Bekijk straatfeest Amsterdam tijdens avondklok: "Dans voor je vrijheid" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: ook kinderen zijn "een beetje klaar" met Mark Rutte en zijn coronaregels


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ook kinderen zijn "een beetje klaar" met Mark Rutte en zijn coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier