Maxime Meiland wil graag kinderen met nieuwe liefde Leroy: "Mijn soulmate"

Maxime Meiland wil graag kinderen met nieuwe liefde Leroy: "Mijn soulmate"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vanaf vanavond (maandag 1 maart) kunnen we op SBS6 weer genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Aran Bade sprak namens RTL Boulevard met de Meilandjes en trof een verrassend openhartige Maxime, die over haar nieuwe liefde Leroy vertelde.

Lees verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> wil graag kinderen met nieuwe liefde Leroy: &quot;Mijn soulmate&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vanaf vanavond (maandag 1 maart) kunnen we op SBS6 weer genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Aran Bade sprak namens RTL Boulevard met de Meilandjes en trof een verrassend openhartige Maxime, die over haar nieuwe liefde Leroy vertelde. Lees verder onder de video. KinderwensMaxime zegt dat ze er nooit een geheim van heeft gemaakt dat ze meer kinderen wil, en in Leroy lijkt ze een geschikte vader te hebben gevonden. Ze vertelt dat ze allebei nooit echt een relatie hebben gehad, maar "hij is het voor mij". Volgens Maxime is Leroy zelfs haar "soulmate", dus dat zit helemaal goed. Tot vreugde van Erica zijn de twee ook iets minder klef dan in het begin... Bekijk het gesprek met de Meilandjes hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden Chateau Meiland seizoen 5: vanaf 1 maart te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien vindt koe Riet net een elektrische deken Bekijk deze video »
Entertainment :
Maxime Meiland wil graag kinderen met nieuwe liefde Leroy: "Mijn soulmate"

Kinderwens
Maxime zegt dat ze er nooit een geheim van heeft gemaakt dat ze meer kinderen wil, en in Leroy lijkt ze een geschikte vader te hebben gevonden. Ze vertelt dat ze allebei nooit echt een relatie hebben gehad, maar "hij is het voor mij". Volgens Maxime is Leroy zelfs haar "soulmate", dus dat zit helemaal goed. Tot vreugde van Erica zijn de twee ook iets minder klef dan in het begin...

Bekijk het gesprek met de Meilandjes hierboven.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland wil graag kinderen met nieuwe liefde Leroy: "Mijn soulmate" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier