Beau van Erven Dorens klaar met talkshows: "Al dat coronagezeik" (video)

Beau van Erven Dorens klaar met talkshows: "Al dat coronagezeik" (video)

Beau van Erven Dorens wil graag maatschappelijke programma's maken, waarin echte mensen een grote rol spelen. Na ruim een jaar in Floradorp kent hij de wijk in Amsterdam Noord op zijn duimpje.

Knettergek van coronagezeik
Hij zal ook verder gaan met zijn talkshow 'Beau', maar wil één ding vooral niet doen; zeiken over corona. Hij wordt knettergek van alle talkshows waarin het thema corona elke dag weer de hoofdrol speelt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Beau van Erven Dorens</em> klaar met talkshows: &quot;Al dat coronagezeik&quot; (video) Beau van Erven Dorens wil graag maatschappelijke programma's maken, waarin echte mensen een grote rol spelen. Na ruim een jaar in Floradorp kent hij de wijk in Amsterdam Noord op zijn duimpje. Knettergek van coronagezeikHij zal ook verder gaan met zijn talkshow 'Beau', maar wil één ding vooral niet doen; zeiken over corona. Hij wordt knettergek van alle talkshows waarin het thema corona elke dag weer de hoofdrol speelt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je ziet Beau in Floradorp vanaf 2 maart iedere dinsdag om 20:30 uur bij RTL4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en fragmenten van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau van Erven Dorens klaar met talkshows: "Al dat coronagezeik" (video)

Je ziet Beau in Floradorp vanaf 2 maart iedere dinsdag om 20:30 uur bij RTL4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en fragmenten van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens klaar met talkshows: "Al dat coronagezeik" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier