De Vooravond gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat'

De Vooravond gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Documentairemaker Miriam Guttman regisseerde deze documentaire en hoopte de kinderen van Karbaat wat meer duidelijkheid te geven over zichzelf. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat'

In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Documentairemaker Miriam Guttman regisseerde deze documentaire en hoopte de kinderen van Karbaat wat meer duidelijkheid te geven over zichzelf.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier